Bourgondisch genieten

In de omgeving

Bezoek Maastricht

In nog geen 20 minuten rijden vanaf B&B Fijn sta je in Maastricht, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis en bijzondere mix van oude charme en moderne flair.

Ontdek de historische schatten van Maastricht en wandel door de geplaveide straten, omzoomd door prachtige architectuur en oude kerken. Bezoek het indrukwekkende Vrijthof, waar het historische stadhuis en de majestueuze Sint-Servaasbasiliek pronken. Bewonder de oude stadsmuren en geniet van de sfeervolle pleinen vol terrassen en gezelligheid.

Voor cultuurliefhebbers is er geen tekort aan musea en galerijen om te verkennen. Van het Bonnefantenmuseum met zijn unieke kunstcollectie tot de vele kleine kunstgalerijen die verstopt zijn in de straten van Maastricht, er is voor elk wat wils.

Geniet van de culinaire geneugten van de stad in de vele restaurants, cafés en eetgelegenheden. Proef de lokale Limburgse delicatessen en laat je verrassen door de creatieve gastronomie die Maastricht te bieden heeft.

De natuurlijke schoonheid van de omgeving zal je ook verbazen. Maak een ontspannende wandeling langs de oevers van de Maas en bewonder het prachtige uitzicht over de stad. Verken het groene Jekerkwartier en geniet van de rust en sereniteit te midden van de stadse drukte.

Voor een onvergetelijke avond kun je genieten van het bruisende nachtleven van Maastricht. De levendige pleinen komen ‘s avonds tot leven met gezellige cafés, bars en muziekpodia, waar je kunt genieten van een drankje en de lokale sfeer kunt proeven.