Bed & breakfast fijn

Kom tot rust in de Limburgse heuvels en bruisende omgeving

B&B Zuid-Limburg

Hartelijk welkom, wat fijn dat je er bent!

‘Daniëlle’, jouw gastvrouw tijdens je verblijf bij B&B Fijn, dat ben ik, aangenaam! Altijd al met veel plezier werkzaam in de horeca, van eerste bijbaantje naar studentenbaan op naar later het ‘serieuzere’ werk, met gastvrijheid altijd voorop. En inmiddels al jaren bij de leukste gasterij van Meerssen op de markt, tegenover de imposante basiliek, op slechts een steenworp afstand.

Op een mooi moment deed de kans zich voor om op deze prachtige locatie een B&B te starten in dit karakteristieke pand, gelegen aan Vroenhof, in het pittoreske dorpje Houthem St. Gerlach, aan de rand van Valkenburg en dichtbij Maastricht. In deze woning, geheel gerestaureerd met veel liefde en aandacht voor elk detail door René, werd een droom werkelijkheid! Samen hebben we ernaar gestreefd deze B&B zo in te richten dat iedereen zich warm welkom voelt.

Zodra je de deur uitgaat, kun je in elke richting de natuur in. Te voet of per fiets kilometers maken en eindeloos op ontdekking gaan in het Zuid-Limburgse heuvelland. Onderweg van terrasje naar terrasje stappen of trappen en genieten van de vele bourgondische geneugten die Zuid-Limburg je te bieden heeft! Dat doe ik zelf ook graag, het liefst met de hond of op de Harley.

Heb het naar je zin, op avontuur erop uit, met een goed boek op de bank in de knusse huiskamer, met de krant aan de grote tafel in de eetkamer of met een lekker drankje in de tuin of natuurlijk heel relaxt in je eigen sfeervolle kamer. Wat fijn dat je er bent, geniet!